Newborn

♡ Enjoy the little things ♡

Is er een baby'tje op komst? En wil je deze bijzondere gebeurtenis vastleggen met een newborn shoot? Ik vind het geweldig om alle kleine details aan een piepklein baby'tje te fotograferen. Die lieve teentjes, mini wimpertjes, allemaal zo speciaal om vast te leggen! In overleg worden originele en creatieve shoots gemaakt in een omgeving waar jullie baby'tje in alle rust, lekker warm en ontspannen wordt gefotografeerd.

Het werkt het plezierigst wanneer de baby tussen vijf en tien dagen oud is, tot uiterlijk 14 dagen na de geboorte. Dan praten we over een echte Newborn shoot. Ik kom bij jullie thuis om de pasgeboren baby te fotograferen. Alles is mogelijk, mits de newborn maar lekker warm en comfortabel kan worden gefotografeerd. Is jouw kleintje als een paar maanden oud? Geen probleem, dan plannen we gewoon een Lifestyle/ Family shoot.
De kleine momentjes van vandaag worden de dierbare herinneringen van morgen.

Daarom is deze shoot inclusief een mini album zo worden de foto's na de shoot gebundeld zodat jullie er meteen plezier van hebben.

Lieve woorden

"Met Debbie in contact gekomen via een vriendin, waar zij al een shoot had gedaan. Mijn vriendin was erg tevreden en heeft Debbie aangeraden. Debbie kwam direct heel enthousiast over . Ze zorgde voor een ontspannen sfeer voor onze kleine man. De foto's zijn prachtig geworden. Een hele mooie herinnering voor altijd vastgelegd!

(Translated by Google)

Debbie came in contact with a friend, where she had already done a shoot. My girlfriend was very satisfied and recommended Debbie. Debbie immediately came across as very enthusiastic. They created a relaxed atmosphere for our little man. The photos have become beautiful. A very nice memory forever captured!"

Linda


"Debbie is betrouwbaar en maakt prachtige foto's. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Voor een mooie fotoshoot raden wij Debbie zeker aan.

(Translated by Google)

Debbie is reliable and makes beautiful photos. We are very satisfied with the result. We definitely recommend Debbie for a nice photo shoot.

Jill

"Super blij met de foto's van onze Newborn shoot! Het was een super leuke middag toen Debbie bij ons thuis foto's kwam maken zo fijn ook dat we met onze Newborn lekker thuis konden blijven. Zonder naar een studio te moeten zeker niet minder professioneel of origineel. Debbie had leuke spulletjes mee genomen en maakte van de simpelste momenten prachtige foto's in onze eigen omgeving. Ze nam uitgebreid de tijd en heeft ons zoontje samen met zijn grotere zus prachtig op de foto gezet en mijzelf er ook van overtuigd dat het belangrijk en waardevol is om zelf ook mee op de foto te gaan. Waar ik normaal helemaal niet zo van ben maar achteraf zo blij dat ik het toch heb gedaan want deze tijd komt nooit meer terug en is zo bijzonder.

Lieve Debbie je bent een topper.

De liefde en passie voor je vak straalt van de foto's af !

Bedankt liefs Sanne"

Sanne


Jouw verzoek wordt zo snel mogelijk behandeld