Lifestyle/ Family

♡ Collect moments, Not things ♡

Voor een fotosessie neem ik alle tijd en aandacht. Vooraf aan de fotoshoot bespreken we de wensen van de locatie, eventuele kledingkeuze en het tijdstip waarop we gaan shooten. Het liefst fotografeer ik in wat zachter licht. Dat licht is vooral aanwezig na zonsopkomst en voor zonsondergang. Zodra jullie mij 'vergeten' en jullie jezelf op je gemak voelen, worden de mooiste foto's gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een familie / vrienden etentje. Onder een ongedwongen sfeer krijg je de leukste, de warmste en de dierbaarste momenten vastgelegd op beeld. Kleine momenten, mooie herinneringen je wilt ze allemaal blijven koesteren. Hoe jullie als gezin zijn, de lol die jullie met elkaar hebben en de liefde die er is.

Daarom is deze shoot inclusief een mini album zo worden de foto's na de shoot gebundeld zodat jullie er meteen plezier van hebben.

Lieve woorden

"We hebben met Debbie een leuke, gezellige en ongedwongen fotoshoot gehad! We zijn heel blij met de foto's! Bij een volgende foto moment denken we zeker weer aan Debbie."

Marjolein


"We hebben een superleuke familie-shoot gehad met Debbie! Mede dankzij haar enthousiasme en ervaring, hebben we prachtige foto's kunnen bundelen en hadden we een uniek cadeau voor de trouwdag van onze ouders.

(Translated by Google)

We had a super fun family shoot with Debbie! Thanks to her enthusiasm and experience, we were able to bundle beautiful photos and we had a unique gift for our parents' wedding day."

Kalli

"Een hele fijne lifestyleshoot gehad met onze newborn baby. Niks geforceerd, maar puur zoals het is. Ook had je amper in de gaten dat Debbie er was, en toch prachtige foto's! Kortom, een aanrader!"

Dominique

Jouw verzoek wordt zo snel mogelijk behandeld