Portret

♡ I wish my eyes could take photos ♡

Een "Portret fotoshoot" is voor iedereen die toe is aan nieuwe foto's. Dit kunnen foto's zijn voor socialmedia zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, voor je eigen portfolio of gewoon: omdat je het leuk vindt! Er wordt nog altijd als eerste naar het uiterlijk gekeken en dat is meteen de eerste indruk. You never get a second chance to make a first impression. Laat zien wie je bent, ik creëer spontane foto's en zal daarbij jouw blik vangen zoals jij echt bent. Gelukkig kan ik met een gerust hart zeggen dat we er samen echt iets heel moois van gaan maken. Super om te hebben voor nu en later.

Lieve woorden

"Wij zijn heel dankbaar dat Debbie ons gezin op prachtige wijze vast heeft weten te leggen"

(Translated by Google)

"We are very grateful that Debbie has managed to capture our family in a beautiful way."

Meike


"Debbie is echt een topper van een fotograaf. Wij hebben al meerdere keren een fotoshoot met haar gedaan, zowel een familie shoot als meerdere cakesmash shoots met ons dochtertje. Ze krijgt het voor elkaar om iedereen op zijn/haar gemak te stellen en een natuurlijke en spontane setting te creëren. Het resultaat is iedere keer prachtig! Ze heeft een hele prettige manier van werken, is flexibel en denkt altijd mee over de opzet van de shoot. Zeker een aanrader dus!
Groetjes, Ellen"

Ellen

"We hebben een fijne shoot gehad bij Debbie. Ze stelde de jongste op haar gemak (het is toch spannend voor een kleintje). We hebben nu veel leuke foto's. Niet te vergelijken met mijn eigen 'kiekjes'. Haha En de prijs vind ik ook erg mooi, dus we gaan dit zeker vaker doen!"

Kirstin


Jouw verzoek wordt zo snel mogelijk behandeld