RECENSIES

"Een hele fijne lifestyleshoot gehad met onze newborn baby. Niks geforceerd, maar puur zoals het is. Ook had je amper in de gaten dat Debbie er was, en toch prachtige foto's! Kortom, een aanrader!"

Dominique

"Waaauuuuwww mega mooi!! Ik vind ze echt echt heel mooi! En voelt ook echt als mezelf. Echt echt heeeel tof. Ik ben er heel blij mee".

Julia

"She is so fun to work with, makes you feel comfortable, and super talented. I am so happy our paths crossed🥰.

First time I was able to leave the house for more than an hour alone💛.
So fun! Everyone should do their own photoshoot.
I told Debbie it was like going to the spa 📷 🧖🏼‍♀️"

Hilary

"Ik heb de cursus " look up and learn" gevolgd bij Debbie, en het was ongeloofelijk fijn! Naast dat het super leerzaam is, heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad en hing er een super fijne sfeer. Wie wil er nou niet leren over zijn passie, onder het genot van een koekje en fijne mensen?!😉 Debbie was een top instructrice, en heeft me verder geholpen met het verbeteren van mijn foto's. Allesomvattend, helemaal top!"

Dide


"We hebben met Debbie een leuke, gezellige en ongedwongen fotoshoot gehad! We zijn heel blij met de foto's! Bij een volgende foto moment denken we zeker weer aan Debbie."

Marjolein


"Ik volgde in het najaar van 2020 de Look Up And Learn (basiscursus fotografie) bij Debbie. Tijdens de bijeenkomsten was er een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. We zaten er met een leuke groep deelnemers, een prettig aantal om je vragen te kunnen stellen.

De camera waar ik mijn foto's mee maak (die vrijwel altijd onscherp waren) is een compactcamera (uit het hogere segment). In deze cursus ben ik er achter gekomen dat ik ook mooie/goede foto's kan maken zonder spiegelreflexcamera.
 
Ik heb Debbie ervaren als een enthousiaste, prettige en bevlogen cursusleidster die iedereen op maat (niveau en mogelijkheden fotocamera) feedback geeft en je een goed gevoel geeft over wat je probeert. We kregen steeds uitdagende opdrachten mee naar huis, ook nadat de cursus af was gelopen. Dit houd mij scherp en enthousiast om ermee door te gaan.

Wat was/is het heerlijk om wat meer te doen met mijn hobby (meer is het niet en hoeft het voor mij ook niet te worden) te doen. Vooral het gevoel dat ik meer regie over mijn camera heb dan andersom is heel fijn....en dat resultaat is te zien in de foto's die ik nu maak.

Superbedankt Debbie voor de fijne cursus, je bevlogenheid, feedback en je motiverende woorden.
Liefs,
Myrthe."

Myrthe

"We hebben een fijne shoot gehad bij Debbie. Ze stelde de jongste op haar gemak (het is toch spannend voor een kleintje). We hebben nu veel leuke foto's. Niet te vergelijken met mijn eigen 'kiekjes'. Haha En de prijs vind ik ook erg mooi, dus we gaan dit zeker vaker doen!"

Kirstin


"Debbie heeft voor ons verschillende fotoshoots verzorgd. Of het nu gaat om een grote familie met kinderen van verschillende leeftijden of om een pas geboren baby, Debbie weet de kleine maar bijzondere momenten perfect vast te leggen. De foto's zijn van goede kwaliteit en dus een prachtige herinnering voor later. Debbie je bent een topper !
Liefs"

Nadja


"Ik vond het erg fijn om met Debbie een fotoshoot te doen. Ik voelde me erg op mijn gemak en er zijn super mooie foto's uitgekomen! 

(Translated by Google)

I really enjoyed doing a photo shoot with Debbie. I was very comfortable and super nice pictures came out!"

Emmy


"Debbie nam de tijd voor het maken van de foto's. Ze hield rekening met ons allemaal tijdens deze fotoshoot met 6 personen. Vriendelijk en rustig in benaderen en dus drempelverlagend om op de foto te gaan. Mooie kwaliteit foto's en we konden ook kiezen uit verschillende portretten. Mijn familie is er nog steeds ontzettend blij mee."

Martje


"We hebben een superleuke familie-shoot gehad met Debbie! Mede dankzij haar enthousiasme en ervaring, hebben we prachtige foto's kunnen bundelen en hadden we een uniek cadeau voor de trouwdag van onze ouders. 

(Translated by Google)

We had a super fun family shoot with Debbie! Thanks to her enthusiasm and experience, we were able to bundle beautiful photos and we had a unique gift for our parents' wedding day."

Kalli

"Ik heb een fotoshoot bij Debbie gedaan en ik ben heel blij met het resultaat. Het was heel leuk om met Debbie te shooten. Ik zou zeker nog een keer een shoot doen bij Debbie. Bedankt!

 (Translated by Google)

 I did a photo shoot with Debbie and I am very happy with the result. It was a lot of fun to shoot with Debbie. I would definitely do another shoot with Debbie. Thanks!"

Sid


"Debbie heeft met mij een zakelijke fotoshoot gedaan & voor mijn ouders een shoot met alle kleinkinderen. Die laatste was ik zelf niet bij, maar het resultaat is super mooi. Zo ook van mijn zakelijke shoot. Dat ze mooie foto's maakt is duidelijk, ze staat haar vak. Wat ik nog wil benadrukken is haar werkwijze. Voor de camera staan is niet voor iedereen een tweede natuur :) maar Debbie geeft je een fijn & goed gevoel over jezelf, waardoor je al snel ' vergeet' dat er een camera bij is. Debbie is PUUR. Debbie is Debbie. 

(Translated by Google) 

Debbie did a business photo shoot with me & a shoot with my grandchildren for my parents. I was not with the latter myself, but the result is super beautiful. This is also true of my business shoot. It is clear that she takes beautiful photos, she is her profession. What I want to emphasize is her method. Standing in front of the camera is not second nature to everyone :) but Debbie gives you a good & good feeling about yourself, so you soon 'forget' that there is a camera. Debbie is PURE. Debbie is Debbie"

Barbara


"Debbie heeft prachtige foto's gemaakt van ons bedrijfspand. Zowel interieur en exterieur deze worden gebruikt voor onze website.."

koekenbakkers

"De fotoshoot met Debbie hebben wij als heel fijn ervaren. Debbie wist op een ontspannen wijze een baby, peuter en kleuter prachtig vast te leggen. Niets hoeft, alles mag, Debbie beweegt mee en weet iedereen puur natuur vast te leggen.
De locatie in Uden was erg mooi gekozen, middenin de natuur. De foto's die we later op USB stick hebben gekregen waren een cadeau voor opa en oma. Zij waren blij verrast. Fijn dat we de foto's zelf in een boek hebben kunnen zetten en op canvas hebben laten afdrukken. Debbie heeft hierbij nog advies gegeven, top!"

Lotte

"Debbie heeft ons kleine gezin op camera vastgelegd en daar zijn we heel blij mee. De shoot was heel ongedwongen en natuurlijk ondanks het feit dat wij ons nog wel eens ongemakkelijk voelen voor de camera. Ze nam de tijd en wij hebben 'ons ding gedaan'. Juist die ongedwongen momenten leverden de mooiste foto's op! Nu ons 2e kind onderweg is zullen we Debbie zeker nog eens inschakelen!' 

(Translated by Google) 

"Debbie has our small family on camera and we are very happy with that. The shoot was very casual and of course despite the fact that we sometimes feel uncomfortable in front of the camera. She took the time and we 'did our thing'. It was these casual moments that produced the most beautiful photos! Now that our 2nd child is on the way, we will definitely call in Debbie again!"

Nanda


"Debbie is betrouwbaar en maakt prachtige foto's. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Voor een mooie fotoshoot raden wij Debbie zeker aan. 

(Translated by Google) 

Debbie is reliable and makes beautiful photos. We are very satisfied with the result. We definitely recommend Debbie for a nice photo shoot.

Jill


"Wij zijn heel dankbaar dat Debbie ons gezin op prachtige wijze vast heeft weten te leggen" 

(Translated by Google) 

"We are very grateful that Debbie has managed to capture our family in a beautiful way."

Meike


"Debbie is een super aardige fotograaf die alle tijd neemt voor de Newborn shoot met prachtige foto's als resultaat!"

Ilse


"Lieve Debbie,
Ik heb meerdere mooie momenten door jou laten vastleggen! Van de foto's geniet ik elke dag! Jij hebt een familieshoot gedaan, maar ook een vriendinnenshoot en een persoonlijke shoot, zodat ik een aantal mooie foto's zou hebben voor mijn CV.
Jij nam echt de tijd om de spontane momenten vast te leggen.
Je wist een ontspannen sfeer te creëren, waardoor je al snel helemaal jezelf kon zijn. Dit is terug te zien in de foto's! De natuurlijke omgeving die je uitkiest, zorgt voor een mooi effect en een grote diversiteit aan foto's! Je bent goed bereikbaar, een afspraak is snel gemaakt en ik hoefde niet lang op mijn foto's te wachten.
Tijdens de shoot was het mooi om te zien dat je zelf ook zo blij werd van alle mooie foto's die je maakte! Je straalt positiviteit uit.
Toen een vriendin mij vroeg of ik iemand wist, voor een newborn fotoshoot moest ik meteen aan jou denken! Ik hoor alleen maar hele tevreden mensen! Bedankt! Voor een volgende shoot weet ik je te vinden!"

Anouk


"Bij Debbie heb ik de 1 op 1 coaching zonder twijfel aangevraagd. Al een tijdje was ik aan het twijfelen of ik mijn werk wilde delen of niet. Er zijn al zoveel fotograven en er worden wel workshops of cursussen aangeboden maar ik zocht net even iets anders. Ik wilde mijn vragen 1 op 1 kunnen stellen en alle tijd krijgen om er echt voldoening uit te halen. Zowel theorie als praktijk. In 2 uur tijd (Eigenlijk iets meer zelfs want ze is na de coaching ook nog bereikbaar als je vragen hebt) heb ik mijn onzekerheid aan de kant weten te zetten door de feedback en adviezen van Debbie. Theorie en praktijk werd goed gecombineerd en ook had Debbie een model geregeld. Kan je meteen ook de adviezen toepassen en uitproberen, echt een aanrader! je leert in één klap dat wat je graag wilde leren en meer van wilde weten en alle aandacht voor jezelf! Erg blij dat ik dit bij Debbie heb gedaan. 

(Translated by Google) 

With Debbie I have no doubt requested the 1 on 1 coaching. For some time now I had been doubting whether or not to share my work. There are already so many photographers and workshops or courses are offered, but I was looking for something else. I wanted to be able to ask my questions 1 to 1 and get all the time to get real satisfaction from it. Both theory and practice. In 2 hours (Actually a bit more, because she is also available after the coaching if you have questions) I managed to put my uncertainty aside by the feedback and advice from Debbie. Theory and practice were well combined and Debbie had also arranged a model. You can also immediately apply and try out the advice, highly recommended! you learn in one fell swoop what you wanted to learn and wanted to know more about and all the attention for yourself! Very glad I did this to Debbie."

Suzanne

"Super blij met de foto's van onze Newborn shoot! Het was een super leuke middag toen Debbie bij ons thuis foto's kwam maken zo fijn ook dat we met onze Newborn lekker thuis konden blijven. Zonder naar een studio te moeten zeker niet minder professioneel of origineel. Debbie had leuke spulletjes mee genomen en maakte van de simpelste momenten prachtige foto's in onze eigen omgeving. Ze nam uitgebreid de tijd en heeft ons zoontje samen met zijn grotere zus prachtig op de foto gezet en mijzelf er ook van overtuigd dat het belangrijk en waardevol is om zelf ook mee op de foto te gaan. Waar ik normaal helemaal niet zo van ben maar achteraf zo blij dat ik het toch heb gedaan want deze tijd komt nooit meer terug en is zo bijzonder. 

Lieve Debbie je bent een topper. 

De liefde en passie voor je vak straalt van de foto's af ! 

 Bedankt liefs Sanne"

Sanne


"Als groothandel van sieraden hebben wij van Kalli 2 keer per jaar een fotoshoot om promotiemateriaal te maken voor onze producten. Het promotiemateriaal zoals brochures, flyers, catalogi en displays bieden wij aan bij onze klanten zodat zij het merk Kalli volop kunnen promoten in de winkels. Je kunt hierbij denken aan foto's van ringen, armbanden en oorbellen dit noemen wij productfoto's maar zeker zo belangrijk zijn de sfeerbeelden. Beelden waaruit je kan proeven wat ons merk inhoudt en wie zich met ons zou kunnen verbinden als merk. Je kunt je voorstellen hoezeer het voor ons van belang is dat ons imago terugkomt in deze foto's. Een van de factoren die hierin ontzettend belangrijk zijn is degene die de foto's maakt, de fotograaf. In ons geval een fotografe, Debbie.

De manier waarop Debbie zich inzet als fotografe sluit zich naadloos aan bij ons als mens, merk en onderneming. Onze fotoshoots vragen flink wat flexibiliteit en geduld, Debbie maakt moeiteloos haar volle agenda vrij om een volledige dag te spenderen aan onze fotoshoots. Het gevoel dat Debbie dezelfde verantwoordelijkheid voelt voor het perfecte eindproduct van de fotoshoot geeft ons vertrouwen. Het maakt dat onze samenwerking een geheel wordt. Debbie heeft inzicht en geeft tips en tricks die wij kunnen gebruiken om de sieraden en sferen optimaal in beeld te kunnen brengen. Met een vrolijke lach geeft Debbie kleur aan de dag en haar beelden. 

Kalli


"Naast onze professionele band hebben wij met onze familie ook een familieshoots mogen doen bij Debbie ter viering van het 40e huwelijksjaar van onze (schoon)ouders. Zo was heel duidelijk zichtbaar hoe Debbie in staat is te schakelen van gedetailleerde productfoto's maken naar het spontane beeld pakken van een familie die fijn in een bos een wandeling maakt. Veelzijdig, spontaan en professioneel zijn dus kernwoorden die in gedachten schieten als ons gevraagd wordt wie Debbie is. Een goede fotografe en een fijn mens om mee te werken op ieder vlak. Wij zullen iedereen aanraden kennis te maken met Debbie en haar werk!"

Souwena


"Debbie is echt een topper van een fotograaf. Wij hebben al meerdere keren een fotoshoot met haar gedaan, zowel een familie shoot als meerdere cakesmash shoots met ons dochtertje. Ze krijgt het voor elkaar om iedereen op zijn/haar gemak te stellen en een natuurlijke en spontane setting te creëren. Het resultaat is iedere keer prachtig! Ze heeft een hele prettige manier van werken, is flexibel en denkt altijd mee over de opzet van de shoot. Zeker een aanrader dus!
Groetjes, Ellen"

Ellen


"Debbie heeft al enkele malen een fotoshoot gemaakt van ons jonge gezin. Dit tot onze volle tevredenheid. Ze combineert makkelijk portret foto's met wat spontanere foto's die ze tussendoor maakt. Ze is daarnaast goed met kinderen en ze weet de aandacht goed vast te houden. Ook van anderen hebben we veel positieve reacties op de verschillende fotoshoots ontvangen. "

Marijn


"Met Debbie in contact gekomen via een vriendin, waar zij al een shoot had gedaan. Mijn vriendin was erg tevreden en heeft Debbie aangeraden. Debbie kwam direct heel enthousiast over . Ze zorgde voor een ontspannen sfeer voor onze kleine man. De foto's zijn prachtig geworden. Een hele mooie herinnering voor altijd vastgelegd! 

 (Translated by Google) 

Debbie came in contact with a friend, where she had already done a shoot. My girlfriend was very satisfied and recommended Debbie. Debbie immediately came across as very enthusiastic. They created a relaxed atmosphere for our little man. The photos have become beautiful. A very nice memory forever captured!"

Linda


"Bij Debbie een familieshoot gedaan. Dit is heel goed bevallen. Debbie neemt de tijd voor de shoot en stelt veel vragen over wat je graag wilt. Foto's zijn erg mooi en ze had ze ook erg snel klaar. Zeker voor herhaling vatbaar. 

(Translated by Google) 

Did a family shoot with Debbie. This was very good. Debbie takes the time for the shoot and asks a lot of questions about what you want. Photos are very beautiful and she had them ready very quickly. To be repeated"

Hanneke