Hallo,

ik ben Debbie Vermeeren.

Heb naast een lieve vriend, twee zoons Duuk en Juul. Ben een bezige bij, ondernemend en creatief. Geboren en getogen Udenaar. Ben hier dan ook helemaal thuis!
Fotografeer al heel mijn leven. Hecht zelf veel waarde aan foto's. Blader regelmatig even terug in de tijd. Beeldkracht zegt mij zoveel meer dan menig woord. Daar krijg ik weer energie van!

Om de kneepjes en de techniek achter de camera meer onder de knie te krijgen heb ik een opleiding gevolgd op de Fotovakschool in Boxtel. De opleiding was voor mij een eye-opener; het gebruik van daglicht, fantastisch! Hoe bijzonder de dagelijkse momenten vast te leggen in je eigen omgeving. Als je het daglicht in een bepaalde hoek zet krijg je schitterende foto's. Het geeft een natuurlijke weergave van jouw bijzonder moment. Hoe mooi is dat! En dat is nou net het moment wat ik graag voor jullie wil vastleggen..., als aandenken.

Met mijn ervaring, een flinke dosis creativiteit en enthousiasme zorg ik voor een mooi plaatje.           Mijn passie is foto's maken van personen.

In alle leeftijden en/of fases in het leven. Zeg maar elke dag van het leven. Als je de beelden later terugkijkt zie je pas dat hoe snel de tijd aan je voorbij vliegt. Dus laten we niet te lang wachten.

Ook vindt ik het heel fijn om mijn kennis met jou te delen. Zelf heb ik vaak cursussen gevolgd die niet de informatie gaven waar ik als fotograaf naar opzoek was. Daarom heb ik nu met al de kennis van de cursussen en de opleiding die ik gevolgd een cursus geschreven Look up and Learn met alles erin voor een perfecte basis van alle soorten fotografie.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten. Bel me gerust voor een praatje en of mail me je vraag en ik stuur je een antwoord.

Tot dan!

Liefs 

Debbie Vermeeren

♡ You are beautiful, let me capture it ♡