Wat jij gaat leren tijdens de een op een coaching:

Ben jij een hobbyfotograaf die de mooiste foto's wilt maken of ben jij een professional die zich graag wilt laten inspireren door een andere fotograaf? Voor beide doelgroepen is dit de ideale manier om alles te vragen wat je wil weten. Je leert precies wat jij nog wilt leren.

Ook kan je bijvoorbeeld al mijn cursussen een op een volgen.

Na het volgen van de een op een coaching heb jij geleerd wat jij wilt leren. Ik zal samen met jou vaststellen hoeveel uur er nodig is om jouw doel te halen.

Vereisten voor deelname:

Voor de een op een coaching zijn er geen vereisten. Behalve dan dat de coaching over fotografie gaat;).

Mocht je deze een op een coaching heel interessant vinden maar nog vragen hebben, neem dan gewoon even contact met mij op.

Liefs Debbie 

Deze fotograaf ging jou voor:

"Bij Debbie heb ik de 1 op 1 coaching zonder twijfel aangevraagd. Al een tijdje was ik aan het twijfelen of ik mijn werk wilde delen of niet. Er zijn al zoveel fotograven en er worden wel workshops of cursussen aangeboden maar ik zocht net even iets anders. Ik wilde mijn vragen 1 op 1 kunnen stellen en alle tijd krijgen om er echt voldoening uit te halen. Zowel theorie als praktijk. In 2 uur tijd (Eigenlijk iets meer zelfs want ze is na de coaching ook nog bereikbaar als je vragen hebt) heb ik mijn onzekerheid aan de kant weten te zetten door de feedback en adviezen van Debbie. Theorie en praktijk werd goed gecombineerd en ook had Debbie een model geregeld. Kan je meteen ook de adviezen toepassen en uitproberen, echt een aanrader! je leert in één klap dat wat je graag wilde leren en meer van wilde weten en alle aandacht voor jezelf! Erg blij dat ik dit bij Debbie heb gedaan.

Suzanne