Wat jij gaat leren tijdens de Workshop Newborn Fotografie:

Ben jij een hobbyfotograaf die de mooiste foto's wilt maken van je eigen kinderen of die van vrienden? Of ben jij een professional die zich graag wilt specialiseren als newborn fotograaf? Voor beide doelgroepen is dit de ideale workshop om te volgen.  Je leert om mooie newborn foto's te maken en je krijgt te horen hoe je dit op een professionele manier aanpakt.

Na het volgen van de workshop weet jij waar je aan moet denken tijdens de fotoshoot, welke instellingen geschikt zijn en welke poses het meest toegankelijk zijn voor deze kleine wondertjes. Ook leer je hoe je de kleintjes mooi kan stylen met wikkels enz.

In het kort het programma van de workshop Newborn fotografie:

- De aandachtspunten van een fotoshoot; hoe maak je deze shoot ook tot een fijne beleving van de ouders 

- Mooie newborn foto's maken met natuurlijk licht 

- Welke poses fijn zijn voor moeder, vader en kind

- De gehele voorbereiding van een Newborn shoot

- De basisuitrusting van een Newborn fotograaf

- Tips voor maximale veiligheid

- Poseren met ouders of broertjes en zusjes

Ook begeleid ik jou na de cursus in mijn privé Instagram account 'Look up and Learn Newborn'. Daar kunnen jullie nog 1 maand vragen stellen over deze cursus. Ook geef ik nog wat tips op dit account.

Vereisten voor deelname

Voor deze workshop Newborn fotografie heb je een spiegelreflexcamera of systeemcamera nodig. Daarnaast weet je wat de begrippen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde betekenen en hoe je deze kunt instellen op de camera (dit wordt niet uitgelegd tijdens de workshop). 

Mocht je deze workshop heel leuk vinden maar denk je dat het iets te hoor gegrepen is, kijk dan bij mijn basiscursus. Dat is de perfecte basis voor deze workshop.