Wat jij gaat leren tijdens de Workshop Kinderfotografie:

Ben jij een hobbyfotograaf die de mooiste foto's wilt maken van je eigen kinderen of die van vrienden? Of ben jij een professional die zich graag wilt specialiseren als kinderfotograaf? Voor beide doelgroepen is dit de ideale workshop om te volgen. Je leert om mooie speelse foto's te maken en je krijgt te horen hoe je dit op een professionele manier aanpakt.

Na het volgen van de workshop weet jij waar je aan moet denken tijdens de fotoshoot, welke instellingen geschikt zijn en hoe je het beste de kleintjes goed op de foto krijgt. Ook leer je leuke manieren om de kleintjes af te leiden waardoor jij dus op je gemak kan fotograferen.

In het kort het programma van de workshop kinderfotografie:
- De aandachtspunten van een fotoshoot
- Mooie speelse kinderfoto's maken met natuurlijk licht
- Welke poses werken goed en welke niet
- De hele voorbereiding van de shoot
- De basisuitrusting van een kinderfotograaf
- Poseren met ouders of broertjes en zusjes

Ook begeleid ik jou na de cursus in mijn privé Instagram account 'Look up and Learn Kids'. Daar kunnen jullie nog 1 maand vragen stellen over deze cursus. Ook geef ik nog wat tips op dit account.

Vereisten voor deelname:

Voor deze workshop kinderfotografie heb je een spiegelreflexcamera of systeemcamera nodig. Daarnaast weet je wat de begrippen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde betekenen en hoe je deze kunt instellen op de camera (dit wordt niet uitgelegd tijdens de workshop).

Mocht je deze workshop heel leuk vinden maar denk je dat het iets te hoor gegrepen is, kijk dan bij mijn basiscursus. Dat is de perfecte basis voor deze workshop.